Spoštovani,

Obveščamo Vas, da smo prejeli neskladen mikrobiološki izvid na prisotnost Salmonelle Derby za izdelek AVE mleto mešano meso L 4295 ( 500 gr in 1000 gr ), kateremu je pretekel rok trajanja 27.10.2024. 

V kolikor je potrošnik izdelek zamrznil, naj ga zavrže. Pri toplotni obdelavi do središčne temperature 85°C , ki je predvidena pri pripravi tega živila , bakterije propadejo in tako živilo ne predstavlja tveganja. Uživanje nezadostno termično obdelanega živila zaradi prisotnosti bakterije Salmonelle Derby predstavlja tveganje za zdravje.

Izdelek lahko vrnete na prodajno mesto kjer ste ga kupili ali direktno proizvajalcu. 


Kontaktna oseba v podjetju Panvita MIR d.d., Ljutomerska cesta 28a, 9250 Gornja Radgona za stike z javnostmi je ga. Simona Petek Čerpnjak , telefonska številka 041 355 007.


V Gornji Radgoni, 29.10.2024

Zapisala: Karmen Dugar, Andreja Žižek 

PRENESI DOKUMENT
6. junij 2025
Rakičan, 6. junij 2025 – Skupina Panvita, ena največjih in najpomembnejših družb v slovenskem kmetijsko-živilskem sektorju širi svoje vodstvo za krepitev svoje dolgoročne vizije znotraj prehrambne industrije. Skupini Panvita se na mestu glavnega izvršnega direktorja pridružuje Dubravko Folnović. Nasledil bo Tonija Balažiča, ki se po obdobju predanega in uspešnega vodenja umika s položaja. Več podrobnosti si lahko preberete TUKAJ .
5. junij 2025
Na podlagi 6. točke Statuta delniške družbe Panvita MIR d.o..o (SV 361/2021) in 295. člena Zakona o gospodarskih družbah, upravni odbor družbe vabi delničarje na 35. skupščino družbe Panvita, Mesna industrija Radgona d.o.o., ki bo v petek, 18.07.2025 ob 8.00 uri na sedežu družbe Panvita mesnine d.o.o., Lendavska 5, Rakičan, 9000 Murska Sobota. Več podrobnosti si lahko preberete TUKAJ .
22. april 2025
Panvita s prvo setvijo ob svetovnem dnevu Zemlje odpira najsodobnejši steklenjak v Sloveniji Rakičan, 22. april 2025 – V Skupini Panvita so ob svetovnem dnevu Zemlje zagnali pridelavo solate v najsodobnejšem steklenjaku v Sloveniji. V tehnološko naprednem objektu v Nemščaku v Prekmurju, rastline vse leto uživajo v optimalnih pogojih , kar omogoča trajnostno in okolju prijazno pridelavo.